Повик за учесници

Повик за учесници

Повик за учесници

Тимот на #ACE со задоволство ви ја преставува својата прва младинска размена за 2016 година во Константа, Романија. “Kick off disability in motion through a video guidance” е младинска размена во која нашиот тим ќе има можност да учествува со 5 учесници + 1 тим лидер. Право на учество имаат сите млади над 18 години (без разлика на пол и националност). Размената ќе трае од 29-ти Април до 9-ти Мај 2016.
За повеќе информации и како да аплицирате, ве молиме контактирајте не на contact@ace-ngo.org
Секогаш ваш, Тимот на ACE :)