Uncategorized

Повик за учесници

Повик за учесници Тимот на #ACE со задоволство ви ја преставува својата прва младинска размена за 2016 година во Константа, Романија. “Kick off disability in motion through a video guidance” е младинска размена во која нашиот тим ќе има можност да учествува со 5 учесници + 1 тим лидер. Право…